08-533 348 00 info@tymc.se

Stockholms Kooperativa Bostadsförening

 

 

 

 

Stockholms Kooperativa Bostadsförening

SKB

Vår arbetsledning och våra målare har många års erfarenhet av måleri i SKB:s lägenheter. Våra målare lever upp till SKB:s högt ställda krav på måleriets utförande.

OM DET ÄR AGS ATT MÅLA OM LÄGENHETEN – GÖR SÅ HÄR:

1)  Kontakta Jani Ruotsaari på telefon 070-720 92 35 (om vi inte svarar i telefon så tala in ett meddelande, så kontaktar vi Er) för att bestämma tidpunkt för möte, så att vi på plats får mäta upp de utrymmen som Ni önskar få målade.

2) Därefter sänder vi Er en offert, specificerad per rum/utrymme. Ni väljer hur mycket Ni önskar få utfört.

3) När Ni beställt arbetet kommer en av våra målare att kontakta Er för att bestämma tidpunkt för start av måleriarbetet. Väntetiden för målare är 1-2 veckor.

4) Om golvarbeten ska utföras, så görs detta före måleriarbetet.

VAL AV FÄRG

4) Vår färgleverantör är Alcro och det är Alcros standard-kulörer som erbjuds vid målning av väggar. Tak målas vita och snickerier målas i kulör 0502-Y, Stockholmsvitt.
Annat färgval än ovan debiteras till full kostnad.

VAL AV TAPETER

5) Tapeter som ingår i offerten ser Ni längre ner på denna sida. Målaren har även med sig tapetkatalog när han kommer till Er.

6) Önskar Ni tapet som inte ingår i offerten står Ni själv för hela kostnaden.

7) SKB:s regler vid ommålning säger att tapetserade väggar tapetseras, även om tidigare hyresgäst målat på tapeten.

8) Frångår Ni som hyresgäst detta får Ni själv stå för hela kostnaden för nertagning av tapet, patentering och eventuella bredspacklingar för att få ett fullgott underlag att måla på.

Det blir alltså dyrare att måla eftersom det kräver mer underarbete och tar längre tid. Denna kostnad får följaktligen Du som hyresgäst stå för.

Valbara Standardtapeter

PAPPERSTAPETER

Borosan 21
Fiona Home paper OBS! Endast Fiona Home NW och Fiona Home Paper

 

EASY-UPTAPETER

Borosan EasyUp 20
Decorama Easy Up 2019
Fiona Home NW OBS! Endast Fiona Home NW och Fiona Home Paper.

när måleriarbetet är utfört

När måleriarbetet är klart fakturerar vi Dig. Fakturan skickas av Dig till SKB:s medlemsserivce tillsammans med offerten för arbetet, samt ifylld blankett för uttag ur lägenhetsfond, klicka här >> SKB uttag lägenhetsfond