08-533 348 00 info@tymc.se

Stockholms Kooperativa Bostadsförening

 

 

 

 

Stockholms Kooperativa Bostadsförening

SKB

Vår arbetsledning och våra målare har många års erfarenhet av måleriarbeten i SKB:s lägenheter. Våra målare lever upp till SKB:s högt ställda krav på måleriarbetets utförande.

OM DET ÄR DAGS ATT MÅLA OM LÄGENHETEN – GÖR SÅ HÄR:

Kontakta Jani Ruotsaari på telefon 070-720 92 35 för att bestämma en tid för ett möte hos Er. Vi behöver vara på plats för att “mäta upp” de utrymmen som Ni önskar få målade. Skulle vi inte svara när Ni ringer, så lämna ett meddelande med Ert telefonnummer så återkommer vi.

Vi kommer efter vår genomgång på plats skicka Er en offert, specificerad per rum/utrymme. Ni väljer utifrån offerten hur mycket Ni önskar få utfört.

När Ni har beställt arbetet kommer en av våra målare att kontakta Er för att bestämma en tidpunkt när vi kan påbörja måleriarbetet. Väntetiden från beställning till påbörjat arbete är ungefär 1-2 veckor.

Observera! Om golvarbeten ska utföras så ska detta göras före måleriarbetet påbörjas.

VAL AV FÄRG

Vår färgleverantör är Alcro och det är Alcros standardkulörer som erbjuds vid målning av väggar. Tak målas vita och snickerier målas i kulör 0502-Y, Stockholmsvitt. Gällande köksluckor ingår kulörer enligt kulörguiden i priset.

Annat färgval än ovan debiteras till full kostnad.

VAL AV TAPETER

Tapeter som ingår i priset ser Ni längre ner på denna sida. Målaren kan även ha med sig aktuella tapetkataloger när han kommer ut till Er om så önskas.

Önskar Ni tapeter som inte ingår i priset står Ni själva för hela kostnaden.

 

VIKTIGT ATT KÄNNA TILL

SKB:s regler vid ommålning säger att “tapetserade väggar tapetseras”, Detta gäller även om tidigare hyresgäst målat på tapeten. Det blir dyrare att måla än tapetsera eftersom målning kräver mer underarbete och tar längre tid.

Önskar Ni få målat på tidigare tapetserad yta står Ni själva för hela kostnaden för nertagning av tapet, patentering och eventuella bredspacklingar för att få ett fullgott underlag att måla på.

 

Valbara Standardtapeter

Vid val av tapet på nätet så behöver artikelnummer anges.

PAPPERSTAPETER

EASY-UPTAPETER

när måleriarbetet är utfört

När måleriarbetet är klart fakturerar vi Dig. Fakturan skickas av Dig till SKB:s medlemsserivce tillsammans med offerten för arbetet, samt ifylld blankett för uttag ur lägenhetsfond, klicka här >> Blankett Uttag Lagenhetsfond